top of page

1

2

voedingsadvies

Op basis van calorieën en macro nutriënten wordt er door Wau Effect berekend welk voedingsschema het beste bij jou past. Hierbij wordt er rekening gehouden met je leeftijd, levensstijl, activiteitslevel en welke doelstelling je voor ogen hebt.

COACHING

Door een uitgebreide doelanalyse en motivatie analyse, krijg je van Wau Effect een gedegen advies en ondersteuning bij het behalen van je doel.

3

sMALL GROUP

Samen trainen met 2 tot 3 personen tegelijk is gezellig, motiverend en heeft als voordeel dat je de kosten kunt delen. Je leert effectief te trainen met maximaal resultaat. Zo creëer je het Wau Effect!

Personal TRAINING

Haal het beste in je naar boven en kies voor 1 op 1 personal training op de meest unieke locatie van Tilburg. Personal training is voor iedereen die ambitie heeft om te investeren in zijn of haar gezondheid. Je wordt geholpen om weer in balans te komen en wordt begeleidt in het ontwikkelen van een gezondere levensstijl.

4

AAN HUIS OF OP LOCATIE

Wau Effect biedt de mogelijkheid om je training thuis of op locatie te volgen. 

Het voordeel hiervan is dat je sport in je eigen omgeving, dus geen reistijd meer hebt en alle benodigdheden voor je worden meegenomen. Dit pakket kan ook gecombineerd worden met de small group training. 

5

BEDRIJF OF EVENEMENT

Wau Effect denkt graag met je mee en helpt je bij de keuze van een sportieve activiteit, samen met je familie, vrienden, collega's of klanten. Een sportdag of event boeken is de juiste keuze als je een sportieve activiteit zoekt waarin samenwerken, grenzen verleggen en teambuilding samenkomen.

6

bottom of page